Gaveesken fra Nymåne

Nymåne symboliserer starten på en ny fase. Vår hensikt er å gjøre hverdagen mer komfortabel for den som er ny- og lettere for den som er på vei inn i en ny fase i livet. Ved å tilby smarte og trygge babytekstiler, ønsker vi at babyen kun skal være omringet av det mest skånsomme, mykeste og reneste naturen har å tilby oss- på mest mulig etisk- og miljøvennlige måte. Finnes det en bedre gave til babyen?

baby, babyklut, klut, kluter, cloth, koseklut, ammeklut,. waschcloth

Gaveesken består av tekstiler som garantert kommer godt med i et hjem med baby- og små barn. Esken kan brukes til å samle små minner og skatter i etter hvert som tiden går. 

Stelle

Din baby trenger stell mange ganger daglig, så hvordan gjøre dette på en mest mulig skånsom måte? Nymåne stellekluter er inspirert av ansiktskluter brukt i make-up-verdenen, laget av mykt, tynt vevet økologisk bomull. Det beste for din baby må vel være vaskekluter som er ekstra snille mot huden, og holder seg like myke, vask etter vask?  Klutene kommer i dobbelt lag, og er hele 30×30 cm. En pakke inneholder 10 kluter.

Kose- og amme

I samme myke tekstil som stellekluten, finnes en større variant som er perfekt som ammeklut og koseklut. Den er lett å ha med seg i stellevesken, og stor nok til å brukes både som underlag, over skulderen ved amming, som tørkefille eller som koseklut.

Stellekluten og kosekluten er laget av ren, økologisk og trygg bomull.

Leke og krabbe

Vattert leketeppe/quilt som er et perfekt underlag til babyen. Er også fint å ha med seg på tur, som et stabilt underlag på stranden, i parken eller lignende. Både innsiden og utsiden er av økologisk bomull, sydd med myk percale bomullskvalitet.

Sove

Sengesett av økologisk bomullssateng. Vi tør påstå at dette sengesettet er noe av det mykeste på markedet, og er laget av høy bomullskvalitet. Sengesettet er vevd med en trådtetthett på hele 300 (300 TC), noe som er med på å skape den luksuriøse og silkemyke kvaliteten.