Gaver med ekstra omtanke for baby og moder jord

Det finnes snille gaver!

Nå som døgnets lyse timer er få, er det mange som begynner å glede seg til en lun og trivelig juletid. Jul er familie. Jul er hjem og tradisjoner. Vi ønsker å skape en ramme som de små kan glede seg til i årene som kommer. Noen tradisjoner har vi med oss fra vi selv var barn. Og nye blir til fordi våre kjære er med på å farge nytt innhold i høytiden. 

Jul er tid for å være sammen, og noen skal  kanskje være sammen med en liten som skal feire jul for aller første gang i år? En som ikke vet hva jul er. Som ikke har noe forhold til julemarsipan eller julegaver. En bitteliten som ennå ikke har skrevet sin første ønskeliste, eller lurt på hva som ligger under juletreet. Hva kan være en fin gave til en liten tass?

Kanskje en gave som varer? En gave som er myk og trygg rundt en liten, sovende kropp. En gave som har vært snill mot kloden. Fra en sunn jord, dyrket på en bærekraftig og trygg måte.

Nymåne sengetøy er designet spesielt med tanke på den lille. Dette er sengetøy som puster og regulerer babyens kroppstemperatur. Produsert på etisk måte med fairtrade-bomull som er økologisk sertifisert. Med ekstra omtanke for babyen, og ekstra snill mot  jorda vi bor på.

 

Gi en gave med god samvittighet til jul.